BAŞKAN FATİH TOSYALI BİTİŞİK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde yol, düzenleme ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
Başkan Fatih Tosyalı, Bitişik Mahallesi Muhtarı Ali Kılınç ile birlikte mahalle devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Bitişik mahallemizde devam eden yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışmalarını muhtarımız Ali Kılınç ile birlikte yerinde inceledik. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak değerli hemşerilerimizin görüş, öneri ve düşüncelerini dinledik. Hizmete devam” dedi.

Bitişik Mahallesi Muhtarı Ali Kılınç ve mahalle sakinleri ise mahallede yapılan ve yapılmakta olan hizmetler ile ilgili Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Gerçekleşen inceleme gezisinde Başkan Fatih Tosyalı, mahalle sakinleri ile ve muhtar Ali Kılınç’ın halka hizmet noktasında görüş, öneri ve düşüncelerini dinledi.

KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gün içerisinde Millet Parkı karşında devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çerçevede kentimizde farklı noktalarda devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Hizmete devam. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yol ve kaldırım bakım-onarım-yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor” dedi.

Farklı mahallelerde de çeşitli nedenlerle deforme olan kaldırımlarda çok daha sağlam ve modern kaldırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmeleri sağlamak için engelli standartlarına uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol-kaldırım çalışmalarına önem verdik. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha yaşanabilir bir İskenderun için çalışıyoruz .Her şey halkımız için” diye konuştu.