AMANOS GÜVENLİK KORUCULARI FEDERASYONU KORUCU HAKLARI İÇİN ANKARA’DA!

Amanoslar Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık, Türkiye’de görev yapan güvenlik korucularının sıkıntılarını, sorunlarını aktarabilmek amacıyla gittiği Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Salık, Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu öncülüğünde yapılan ziyaretlerde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı Bingöl Milletvekili Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin Milletvekili Berdibek, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İstanbul milletvekili Arzu Erdem, Mersin milletvekili Olcay Kılavuz ile korucuların özlük hakları ve maaşları ile ilgili görüşmelerde bulunduğunu bildirdi.
Salık Ankara ziyareti sonrasında şöyle konuştu:

“Güvenlik Korucularının Özlük haklarındaki eksiklikler, korucu kanununun çıkartılması ve üç yıldan beri zam yapılmayan görev parası konularını dile getirdik. son olarak da içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soyluyla bakanlıktaki makamında görüşerek bu konuları kendine yazılı olarak bildirdik. Sayın bakanımız bu konuların takip takipçisi olacağını ve elinden geleni yapacağını bildirdi. Federasyon olarak korucuların taleplerini gerekli yerlere ilettik. Artık takdir devlet büyüklerinindir” dedi.

İç İşleri Bakanı Soylu’nun, Amanoslarda terörün bitme noktasına gelmesinden ötürü mutlu olduğunu söyleyen Salık, görev yapan tüm koruculara Bakan Soylu’nun selamlarını getirdiğini söyledi.
HABER MERKEZİ