MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMİ YAPTI

İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla yayımlanan genelge kapsamında İskenderun Belediyesi tarafından sürdürülen Koronavirüs (Covid-19) denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede, İskenderun Belediyesi Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve Zabıta ekipleri ile birlikte çarşı merkezinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Salgın sürecinde genel kurallara uyulmasının kendilerinin ve halk sağlığı için önemini vurgulayan İskenderun Belediyesi Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, cezalar hakkında bilgilendirmeler yaparak, kurallara uyan esnaflara teşekkür ettiler.

Denetimlerin aralıksız süreceğine işaret eden Başkan Vekili Dokuzoğlu, “İskenderun’da genelinde maske ve mesafe tedbirlerine uyulması için denetimlerimiz devam ediyor. İçişleri Bakanlığı’nın denetim genelgesi kapsamında çarşı merkezinde vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulunduk. Salgınla mücadele etmek için hep birlikte tedbirlere uymalıyız” dedi.

Dokuzoğlu, “Tek dileğimiz bir an önce normal hayatlarımıza geri dönebilmek. Tüm mücadelemiz bunun için. Sadece bugün için değil, denetimlerimiz her zaman devam ediyor. Vatandaşlarımızdan sağlık tedbirlerine uymaları noktasında hassasiyet bekliyoruz” şeklinde konuştu.