HALKIMI ÇOK ÖZLEDİM, HİZMETLERE DEVAM!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Çukurova Radyosu’nda yapımcılığını Emine Eroğlan’ın, sunuculuğunu Cem Kurtçu’nun yapmış olduğu “Akdeniz’den Toroslara” adlı programının canlı yayın konuğu oldu.

Geçtiğimiz hafta kırgınlık ve halsizlik nedeniyle gittiği hastanede korona testi pozitif çıkan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, karantina nedeniyle çalışmaları evinden takip ediyordu. Sağlık durumu iyi olan Başkan Fatih Tosyalı, TRT Çukurova Radyosu’nda İskenderun’un genel durumu ve belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

‘SAĞLIK DURUMUM İYİ’
Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar halka hizmet noktasında durmadan çalıştıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Hastalıktan ötürü evde istirahat halindeyim. Bu süreçte beni arayıp, geçmiş olsun dileklerini aktaran, yokluğumda telefonla iletişim halinde olduğum ve hizmet noktasında katkı sunmaya devam eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok şükür sağlık durumum iyi.. Ancak, halkımı çok özledim. Bir an önce İskenderunumuz’daki tüm çalışmaları yerinde inceleyip, aynı hizmet aşkıyla devam etmek istiyorum. Vatandaşlarımızdan da ricamız kurallara uyalım, önlemimizi alalım. Bizim için değerlesiniz” diyerek, TRT ekibine de teşekkür etti.

Başkan Fatih Tosyalı, ilgiyle dinlenen programda devam eden asfalt çalışmaları, sportif ve kültürel tesislerin yapımı ve planlanan devasa projeler hakkında bilgiler verdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR