KARDİYOLOJİ UZMANI DR. AHMET OKAN UZUN GELİŞİM’DE

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Okan Uzun, uzman kadrosunu genişletmeye ve sağlık alanında büyümeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalardan söz eden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Okan Uzun; anjiyografi ve stent işlemleri, girişimsel kardiyoloji, periferik arter hastalıklarının girişimsel tedavisi, balon işlemleri, kalp hastalıklarının perkutan tedavisi, endovasküler aort replasmanı gibi diğer girişimsel işlemlerini, üst düzey teknolojik cihazlarla İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde sunmaya devam edeceklerini belirtti.

KARDİYOLOJİ UZMANI DR. AHMET OKAN UZUN KİMDİR?
1988 yılından İskenderun’da doğan Uzm. Dr. Ahmet Okan Uzun, 2012 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzm. Dr. Uzun, 2017 yılında Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. 2017-2020 yılları arasında Dörtyol Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak çalışan Uzm. Dr. Ahmet Okan Uzun, 2020 yılı Temmuz ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görevine devam etmektedir. HABER MERKEZİ