NİTELİKLİ, DEĞERLİ İNSANLAR KOLAY YETİŞMİYOR

Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder, “Recep Atakaş isminin stadyuma verilmesi az bile kalır” diyerek, “Nitelikli değerli insanlar kolay yetişmiyor. Yetişenlere milli mesele duyarlılığında sahip çıkmamız gerektiğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

‘ATAKAŞ ÖRNEK BİR İŞADAMIDIR’
HATİAB Başkanı İbrahim Güder yazılı açıklamasında, “Geçen hafta Hatay’da yeni yapılan stadyuma kendisinin talebi olmadan İlimizin yöneticileri tarafından isminin verilmesi düşünülen ve bu ismin verilmesini de sonuna kadar hak eden binlerce insanı iş yerlerinde istihdam eden, bölgemizin ekonomik kalkınmasında önemli rol oynayan hemen hemen her yıl vergi rekortmeni, mütevazi, büyük hayırsever, başarılı, örnek işadamımız sayın Recep Atakaş’a hiç yapılmaması gereken bir itibarsızlaştırma yarışına girildiğini görüyoruz. Büyük bir şaşkınlık içerisinde kaldık.

‘DOĞRU BULMUYORUZ, TASVİP ETMİYORUZ’
Nitelikli değerli insanlar kolay yetişmiyor. Yetişenlere milli mesele duyarlılığında sahip çıkmamız gerektiğine inanıyoruz.
On binlerce yıllık geçmişe sahip bir medeniyetlerin merkezi bir coğrafyanın mensubu olan bizlere yakışmayacak bu yaklaşımı doğru bulmuyoruz, tasvip etmiyoruz.

Bugüne kadar Hatay için yapılması gereken küçük büyük her türlü en büyük fedakarlığı sessiz, sedasız reklamsız yapan tek kişi kim derlerse ben Recep Atakaş’tır deriz. Recep Arakaş isminin stadyuma verilmesi az bile kalır.
Hatay’ın en gözde bir kaç yerine heykelinin dikilmesi gereken kişilerin başında Recep bey gelir.

Böylesine değerli şahsiyetleri yıpratmak, medeniyetler şehri Hatay’a ve dolayısı ile bizlere asla yakışmaz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR