AURA EN İYİ MARKALARLA ÇALIŞIYOR

İskenderun Aura Güzellik Merkezi’nde iki gün süren tanıtım toplantıları sona erdi.
Bölgenin önemli markalarıyla çalışmalarını sürdüren güzellik merkezinde, ilk gün Doktor Mert Kırgil ve ekibi hastalara ip askı ve kaş kaldırma çalışmalarını da gerçekleştirdiler.

Aura Güzellik Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtımın toplatışında kadınların yaptığı işlemler sonrasında doğal ve FDA onaylı makyaj ürünü Jane İredale ürünleriyle makyajları da gerçekleştirilecek.

Haber ekibimize açıklamada bulunan Estetisyen Müge Güler, “Kurum olarak iki gündür hem doktorumuz Mert Kırgil ve yeni bayiliğini aldığımız Jane İredale’nin tanıtımını gerçekleştirdik. Bu tanıtım toplantısına katılan tüm danışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Danışanların yoğun ilgisi nedeniyle oldukça memnun olduklarını dile getiren Estetisyen Serap Çam ise, “Kurum olarak elimizden geldiğince en iyi markalarla çalışıyoruz. İki gündür yaptığımız tanıtım toplantımıza ilgi gösteren ve yeni ürün olan doğal makyaj malzemesi ile kadınlarımızı güzelleştiren Jane İredale’nin ürünleri denendi. Doktorumuz da tavsiye ediyor” açıklamasını yaptı.