VİVENSE YENİ SHOWROOMUYLA İLK DEFA İSKENDERUN’DA

Özgün mobilya ve dekoratif ürünleriyle evleri keyifli ve konforlu yaşam alanlarına dönüştüren Vivense Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor. Vivense; mağaza zincirine katacağı İskenderun’daki yeni showroomunda müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Koltuk takımından yemek odasına, aydınlatmadan halıya, tamamlayıcı dekoratif ürünlerden spor ürünlerine pek çok alternatifi bir arada sunan Vivense; showroom ağını genişletmeye devam ediyor. Vivense; İskenderun’da açacağı 40. showroomunu 23 Mayıs’ta hizmete sunuyor.

HİZMET AĞINA DEVAM
Vivense showroomlarının tamamında sağlık ve güvenlik kuralları eksiksiz bir şekilde uygulanmaya devam ederken, artık İskenderunlular da Vivense’nin ilham veren showroomunda güvenli bir şekilde ev ve yaşam alanları için alışveriş yapmanın tadını çıkaracak.

Vivense; 23 Mayıs’ta kapılarını açacağı İskenderun’da cadde üzerinde 3 katlı ve 530 metrekare alana sahip showroomunda özgün ürünleri ve iç mimarlık hizmeti ile güzel evler yaratmak için eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
Ev ve yaşam alanında ilham verici, yenilikçi ve profesyonel bir marka olarak hizmet sunduklarını belirten Vivense kurucusu ve CEO’su Kemal Erol, “Salgın sürecinde büyüme hedeflerimiz doğrultusunda hız kesmeden ilerlemeye devam ediyoruz. Hijyen ve güvenlik kurallarını sıkı bir şekilde uyguladığımız showroom zincirimize ilk defa hizmet sunacağımız İskenderun’da yeni bir showroom daha eklemenin heyecanı içindeyiz. İskenderun’un yanısıra Aydın, Edremit ve Manisa’da açacağımız yeni showroomlarımızla hizmet ağımızı genişletmeye devam edeceğiz.” dedi.