PARAŞÜT GÖSTERİSİ NEFES KESTİ

İskenderun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, sosyal mesafe kurallarına uyularak törenle kutlanırken paraşüt gösterisi düzenlendi.
Törene İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İbn-i Arabî KYK Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ve ilçe Spor Müdürlüğü personelleri katıldı.

Belirli sayıda kişinin katıldığı, sosyal mesafeye uyulan törende, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunarak, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler altında kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl buruk geçti. İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende, korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemlerde özellikle sosyal mesafeye dikkat edilerek tören alanında yerini alan katılımcıların, maske taktıkları görüldü.

Çelenk sunumunun ardından Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Bu sene koronavirüsten dolayı biraz buruk kutlasak da coşkuyu içimizde hissediyoruz. Bu akşam saat 19.19’da tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de yapılacak olan İstiklal Marşı okuma programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Tüm halkımızla birlikte balkonlarda canlı bir şekilde İstiklal Marşımızı okuyacağız” diye konuştu.

Tören sonrası gerçekleştirilen etkinliklere katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile birlikte kutlamalar çerçevesinde Amanos Dağları’nın zirvesinden Türk bayraklarıyla atlayan yamaç paraşütçülerinin gösterisini izledi.

Yamaç paraşüt gösterisinin ardından Atatürk Anıt alanında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı sona erdi.