BAŞKAN FATİH TOSYALI ‘ZİYARET’ TURUNDA

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçe belediye başkanları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret etti.

‘İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’
Halka hizmet noktasında Belediye Başkanları ile fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, “İlk olarak Hassa Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’ı ziyaret ettik. Kıymetli hemşerilerimize hizmet yolunda uyguladığımız projeler ve yürütülen çalışmalarla ilgili fikir teatisinde bulunduk. Nazik ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Altınözü’nde ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “AK Parti Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Antakya – Altınözü Karayolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alarak hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında Belediye Başkanlarımız ile istişare halinde olmaya devam edeceğiz “şeklinde kon

CUMHURİYET VE MEYDAN MAHALLESİ’NDE ZİYARET
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet ve Meydan Mahallesinde muhtarlar, esnaflar vatandaşlar ile bir araya geldi.

İlk olarak Cumhuriyet Mahallesine giden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Cemil Çopur’u ziyaret ettik. Belediyemiz tarafından korona virüs ile yapılan mücadele ve diğer hizmetlerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.
Bu zorlu süreci birlikte atlatacağız” dedi.

Ardından Meydan Mahallesi Muhtarım Ramazan Güneş’i ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Mahallemizde yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ile görüş alışverişinde bulunduk. Ardından kıymetli esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar diledik. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verip, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledik” şeklinde konuştu.

Muhtarlar ve vatandaşlar ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.