HER YARDIMA HAZIRIZ!


Milliyetçi Hareket Partisi Karaağaç Temsilcisi Hasan Büyük, “65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi herkesin kişisel bakım ve ihtiyaçlarınıza hizmet için her daim hazırız” dedi.

MHP Karaağaç Temsilcisi Hasan Büyük, “Milliyetçi Hareket olarak, söz konusu insan sağlığı olduğunda bunu siyasallaştırmaya çalışana ve insan sağlığı üzerinden siyasi malzeme peşine düşen güruhlar, ucuz siyaset ve vicdandan yoksuludur. Canı gönülden bizi bu illetten uzak utmaya çalışan her birim kurum ve de kuruluşa minnettar olup, tedbir teşhis ve imkanlarda eksik veya aksaklık nedeni ile ihmaller yüzünden kişisel ve toplumsal sorumluluklarımızı bir birime suçlayıcı ve de ithamlarda bulunarak ardına sığınıp görev ve sorunluluk duygularımızı men edip, sırf muhalif olmak için gecesini gündüzüne katıp birliği dirliği ve en önemlisi ulusal bütünü korumak için mücadele veren her bir birim bizim nezdimizde mukaddes ve mübarek bir duayeni erdemin ferdirdir.

MHP Karaağaç mahalle temsilciliği olarak 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi herkesin kişisel bakım ve ihtiyaçlarınıza hizmet için her daim hazır bulunmaktayız. İletişim no: 0534 220 22 25” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR