FATİH BAŞKAN YAŞLILARIN YANINDA!


İskenderun Belediyesi korona virüsü salgınına karşı önlemleri artırarak sürdürürken, Başkan Fatih Tosyalı, yaşlı vatandaşları telefonla arayarak onlara, “İhtiyaçlarınız için bizi arayın” diye seslendi.
İskenderun Belediyesi’ne bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri ise yaşlıları evlerinde ziyaret ederek yardım ediyor.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN TELEFON TRAFİĞİ
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı güne, yaşlılarla telefon görüşmeleri yaparak başladı. Yaşlı vatandaşlara ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Fatih Tosyalı, daha sonra korona virüsüne karşı çeşitli uyarılarda bulundu.

Yaşlı vatandaşlara, “Evinizden zorunlu olmadıkça çıkmayın” diye seslenen Başkan Tosyalı, “Başta sizler olmak üzere kronik hastalığı olan tüm vatandaşlarımızda etkisini daha fazla hissettiren korona virüsüne karşı etkin önlemler alınması gerekiyor. İskenderun Belediyesi olarak bu konuda bizlere düşen ne gerekiyorsa yapıyoruz. 7/24 hizmetinizdeyiz” dedi.

‘SALGIN BİTENE KADAR EVDEN ÇIKMAYIN’
Korona virüsü ile mücadelede vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan kurallara ve kişisel hijyene dikkat etmeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Fatih Tosyalı telefonda ayrıca, “Korona virüsü salgını geçene kadar çok önemli bir durum olmadıktan sonra kesinlikle dışarıya çıkmayın. Bir ihtiyacınız olursa belediyemizin Vefa Sosyal Destek Grubunu arayın. Bizler size her konuda yardımcı olacağız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE EKİPLERİNDEN EV ZİYARETLERİ
İskenderun Belediyesi’ne bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri de gün içerisinde yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
Ekipler, “Her konuda ihtiyacınızı karşılamaya hazırız. Bunun için belediyemizin 444 1939 numaralı telefonunu aramanız yeterli” bilgisini de verdi.

‘BAŞKANDAN ALLAH RAZI OLSUN’
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın örnek davranışı için teşekkür eden yaşlı vatandaşlar, ”Bizleri düşündüğü için başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
Haber: Yılmaz AKPINAR