DOLMUŞ VE TAKSİLERDE KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEM


Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı İskenderun bölge ekipleri tarafından, Payas ve Dörtyol bölgesindeki şehir içi dolmuş hatlarına ve taksi duraklarına ait araçların dezenfekte işlemi tamamlandı.

Koronavirüs salgınına karşı önlem almaya devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki ticari taksi ve dolmuşlara da dezenfekte uygulaması yapıyor.

Hızlı ve özenli bir çalışma gerçekleştiren ekipler, Hatay genelindeki ticari taksileri ve dolmuşları dezenfekte ederek vatandaşların güvenli yolculuk etmesini sağlıyor.

Yapılan uygulama ile vatandaşların kullandığı taksiler ve dolmuşlar virüslere karşı daha hijyenik hale getirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin dezenfekte uygulamaları şehir birçok noktasında aralıksız devam ediyor.

Dolmuş ve taksi esnafı, “Gösterdikleri gayretten dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, “Toplum olarak bu korona virüse karşı alınacak önlemler noktasında ne kadar önemli olduğunu hem bireysel olarak hem de toplumsal olarak vurgulamamız gerekiyor. Temennimiz ve dileğimiz o dur ki; memleketimiz korona virüsünden kaynaklanacak enfeksiyon ve diğer ağır şartlarda hastalıkların önüne geçilmesidir” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR