BELEDİYELERLE BU İŞİ YÜRÜTÜRSEK RAHATLARIZ


İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Açıkgöz ve üyeleri Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundular. Başkan Açıkgöz, Katı atık toplama tesisi ile çevre yolu arasında kalan araziye, yeni sanayi sitesi oluşturmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Eski sanayi sitesinin yeni bir yere taşınması amacıyla yaptıkları çalışmaları aktaran Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, bu çalışmalar kapsamında, toplamda 65 dönüm yer satın aldıklarını söyledi.

‘DEVLET DESTEĞİ ŞART’
Başkan Açıkgöz “Allah tüm üyelerimizden razı olsun, herkes çok duyarlı davrandı. 180 tane üyemizin hepsi bu konuyu sahiplenmiş. Yılbaşından önce İskenderun ve Belen Belediyeleriyle bir istişarede bulunduk. İki belediyeyle de protokol yapacağız. Belediyelerle bu işi yürütürsek rahatlarız” dedi.

ZİYARETE KORONA VİRÜSÜ DAMGA VURDU
İGC Başkanı Veysel Cıncık, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Açıkgöz ve üyeleri ile gündemdeki konular üzerine sohbet etti. Corona virüsü salgını sebebiyle kalabalık ortamlarda bulunulmamasının önerildiği şu günlerde, konukların birbirlerine yakın temasta bulunmayıp, el sıkışmamaları dikkatlerden kaçmadı.Haber: Yılmaz AKPINAR