HBB’DEN ABDULKADİR KOCABAŞ ORTAOKULU’NA SAHA BETONU


Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından İskenderun Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu bahçesinde çevre düzenlemesi yapılıyor. Hatay’daki tüm okullara imkan ve program dahilinde okulların tamirat, tadilat, bakım, onarım, çevre düzenlemelerini yaparak desteğini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor.
İskenderun’da saha çalışmalarını sürdüren HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, eğitim kurumlarının da beklentilerine çözüm üretiyor.

‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’
İskenderun Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu bahçesine, öğrencilerin tenefüste rahatça vakit geçirmeleri için saha betonu atarak, yenileyen HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, çevre düzenlemesine de katkı sundu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Cantürk, “İmkanlarımız ve programımız doğrultusunda ilçemiz genelindeki tüm okullarımıza tam destek olmaya devam ediyoruz. Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu yönetiminden bizlere gelen talep ile ekiplerimiz okulun saha zemini betonla örttü. Tüm okullarımızda daha temiz ve nezih bir ortamda eğitim görülmesi için desteğimiz devam edecek” dedi.

‘BAŞKANIMIZ 7/24 MESAİSİNİ BİZLERE AŞILADI’
Taygun Cantürk, hafta sonu olmasına rağmen kendisinin ve ekiplerin çalışması üzerine sorulan soruya da, “Başkanımız Sayın Lütfü Savaş 7/24 Hatay için çalışırken, bizim cumartesi günü halka bu hizmeti götürmemiz de aynı hizmet anlayışını bizlere aşılmasıdır. Bizler halkın hizmetkarı sorumluluğu ile hareket ediyoruz” dedi.

Okul yönetimi ve İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Engin Aktuğ da, HBB Başkanı Lütfü Savaş nezdinde Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’e katkılarından ötürü teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR