ANNELERDEN EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR


İskenderun’da göreve başladığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, halkın her kesiminden takdir topluyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin özellikle okul önlerinde öğrencilerin okullarından güvenli bir şekilde çıkış yapabilmeleri için başlattığı çalışmalardan memnun olan anneler, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Farklı meslek grubuna sahip annelerinde bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu, emniyet teşkilatının İskenderun’da son derece başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, “Emniyet Teşkilatımız can siperhane görev yapıyor. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bizlerde bu şehirde yaşayan anneleriz. Gerek okullarımızın önünde gerek şehir merkezinde emniyetimizin yapmış olduğu denetimleri takdirle karşılıyoruz. polisimizin yaptığı bu başarılı hizmetten gurur duyuyoruz. Polis teşkilatımızın her bir ferdini bu çalışmalarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın güven ve huzur içerisinde yaşamaları noktasında elimizden geleni bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Anneler, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e Türk Bayrağı hediye ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilediler.
HABER MERKEZİ