KÜTÜPHANEYE ‘ŞEHİT ER ŞAHİN BOZDEMİR’ ADI VERİLDİ


Arsuz’a bağlı Işıklı Mahallesi Güldane Ataç Ortaokulu’nda okul idaresi ve öğretmenlerinin gayretleri ile Kitap Otağı Yayınevi ve birkaç kurum ve şahsın da desteğiyle okulun bir odası kütüphaneye dönüştürüldü.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir grubun da fiilen çalışarak destek olduğu çalışma için okulda bir açılış gerçekleştirildi. Kütüphaneye ‘Şehit Er Şahin Bozdemir’ adı verildi.

Açılışa Kaymakam Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, mahalle muhtarı Mehmet Sürer, Kitap Otağı Yayınevi genel yayın yönetmeni Aşir Alkaç, misafir yazarlar, üniversite öğrencileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, kütüphanenin amacına ulaşması için çok etkin ve aktif kullandırılmasının önemine vurgu yaptı. Öğrencilerden kütüphanenin aktif bir şekilde kullanılacağına dair söz aldı. Kurdele kesiminden sonra kütüphane gezildi, öğretmen ve öğrencilerle sohbet edilip okul ve öğrencilerin sorunları dinlendi. Kaymakam Sarı emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR