ARSUZ’DA MİLYON FEST ROCK FESTİVALİ HAZIRLIĞI


Milyon Fest Arsuz 2020 rüzgâr gibi geliyor. Yapımcı Umut Kuzey, 2020 Milyon Fest Arsuz ve detaylarını görüşmek üzere Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in de bulundu ziyarette geçtiğimiz yıl gözlemlenen eksikler ve yapılacaklar, sanatçı kadrosu gibi konular masaya yatırıldı.

Kaymakam Musa Sarı, festivale ülkemizin her köşesinden ve yurt dışından katılımın olduğunu belirterek, festivalin en iyisini çıkarma adına görüşmeler yaptıklarını, çok güçlü bir sanatçı kadrosunun da Milyon Fest Arsuz ziyaretçilerini beklediğini aktardı.

Kaymakam Sarı, sanatçı kadrosunun 20 Ocak 2020 saat 20’de açıklanabileceğini ve yazın başka festivallerin de olacağını belirterek, herkesin Arsuz Festival takvimine göre tatil planlarını ayarlamasını tavsiye ettiğini ifade etti. Kaymakam Sarı yapımcı Umut Kuzey’e teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Başkan Güven de Belediye olarak festivalin en iyi şekilde geçmesi için her türlü desteği vereceklerini ve alanda olacaklarını ifade etti. Umut Kuzey ve ekibi de ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Musa Sarı ve Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e katkılarından ötürü teşekkür etti. Haber: Yılmaz AKPINAR