ADALET YERİNİ BULACAK!


İskenderun’da Berfin Özek’in hayatını karartan sanığa 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı dava ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları Berfin’e moral verdi.

Cumhurbaşkanının kendisi ile ilgili söylediği sözler üzerine umutlandığını, adaletin yerini bulacağını belirten Berfin Özek, “Beni kızı gibi görmesi beni çok mutlu etti. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. Bu yaklaşımı beni çok duygulandırdı. Beni öncelikle kızı yerine koyduğu için çok teşekkür ederim. Bu söyleminden sonra morallerimiz yükseldi. Moralimiz düşmüştü cezanın artacağını ve savcıların vicdanen karar vermelerini söylemesi beni çok mutlu etti. Karara tepkiler çok çok artı, sosyal paylaşımlarda bulunuldu Hashtagler başlatıldı. ‘Berfin için adalet, Berfin’e adalet, Berfin Özek gibi” diye konuştu.

‘BİR NEBZE DE OLSA RAHATLADIK’
Sokağa çıkma endişelerinin hala devam ettiğini vurgulayan Berfin Özek “Bir nebzede olsa rahatladık. Eski halime hiçbir şekilde dönemeyeceğim. Gözlerim belki görmeyecek. Tabii ki yüksek daha yüksek ceza almasını itiyorum. Her şeyin daha güzel olacağını umuyoruz. Adaletin sağlanacağına eminiz” dedi.

Anne Zeynep Özek de, Cumhurbaşkanına çok ama çok teşekkür ettiğini ifade ederek “Konuşmaları beni çok duygulandırdı. Arkamızda olduğunu bildirdi. Bu süreçte eminim ki kızım da iyi olacak. İlk başta çıkmaz bir sokağa girmiştik ne yaparız ne ederiz diye. Bize sahip çıkan herkese teşekkür ederiz” açıklaması yaptı.

‘TOPLUMDA YERİ YOK’
Kızı Berfin’i Cumhurbaşkanının kendi kızı olarak gördüğünü belirten Baba Yaşar Özek ise şunları söyledi: “Özellikle teşekkür ediyorum. Ve sanığın böyle bir insanın böyle bir caninin en yakın zamanda halk arasına karışması gerçekten uygun değil. Böyle insanların temiz toplum içerisinde yerinin olmadığını düşünüyorum. Gereken en büyük cezanın verilmesini istiyorum. Adaletin yerini bulacağından eminim.”
Haber: Cuma KESEROĞLU