LİMAKPORT İSKENDERUN’DA FUTBOL HEYECANI


Limakport İskenderun’da bu yıl 8.si düzenlenen geleneksel futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.
Limakport İskenderun geleneksel futbol turnuvası İskenderun belediye sahil kompleksinde gerçekleşti. Limakport bünyesinde yer alan 14 takımın bir biriyle rekabet ettiği turnuvaların finalinde Barışpınarı takımı ile Ateşler takımı karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen maçın skoru Ateşler-6 Barışpınarı-2 olsa da asıl kazanan dostluk oldu. Centilmenlik içinde geçen turnuvanın kapanış töreninde konuşan Limakport İskenderun Genel Müdür yardımcısı Mehmet Ünlü, Limakport olarak İskenderun’da yaşamın her alanında yer aldıklarını belirterek, “Çalışanlarımızın ve kentimizin kazanımlarının daha ileriye taşınabilmesi için çalışıyoruz. Bu yoğun tempoda futbol turnuvasında çalışanlarımızın aileleri ile bir araya gelmelerini önemsiyoruz. Burada sergilediğiniz birlik beraberlik ortamının hayatınızın her alanında devam etmesini temenni ediyor turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve onlara destek veren ailelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Törende ikinci olan Barışpınarı takımına ve birinci olan Ateşler takımına madalyaları ve kupaları Mehmet Ünlü ve birim amirleri tarafından takdim edildi. Sporculara çeşitli hediyelerin ödül olarak verildiği turnuvalar kapanış töreni ile sona erdi.
HABER MERKEZİ