BOZKURT VE ORAL AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ


MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt ile eşi Melek Bozkurt’un biricik kızı Kevser ile Aysel-Mehmet Oral çiftinin yakışıklı oğulları Yılmaz Oral, muhteşem bir düğün töreni ile evlendi.

Ramada Otel’de siyaset arenasının buluştuğu düğün merasiminde genç çiftlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Düğüne katılan davetliler, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt davetlilerle tek tek ilgilendi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar.

MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, başta il başkanım Murat Adal Bey’e, tüm ilçe başkanlarıma, Milletvekilim Lütfi Kaşıkçı’ya, kardeşim Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e, İskenderun Belediye başkanım ve yardımcıları Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu Bey’e ve Ayşe Oğuzhan Hanımefendi’ye, AK Parti ilçe başkanı Abdülkerim Güven Bey’e, yönetimine ve kadın kolları başkanına, AK Parti Milletvekilim Abdulkadir Özel Bey’e, kadın kolları başkanıma ve yönetimine, il ve ilçe yönetim kurulu üyesi kardeşlerime, belediye meclisi üyelerimize, il ocak başkanıma, yönetimine, Reyhanlılar dernek başkanı Esad Gümüşbaş kardeşime, bizlere ev sahipliği yapan Ramada Oteli müdürü Vahdet kardeşime, düğünümüze iştirak eden işadamlarımıza ve tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

Güney medya ailesi olarak her iki aileyi tebrik eder, genç çiftlere mutluluklar dileriz.
Haber: Yılmaz AKPINAR