ANKARA’YA ‘HİZMET’ ÇIKARMASI


Payas’ın hakettiği hizmetlere kavuşması için taleplerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ekrem Vural, siyasi partilerin ilçe başkanları ve 11 mahalle muhtarı, ilgili bakanlıkların desteğini almak amacıyla Ankara’yı mesken tuttu.

Hastaneden, bir çok projeye kadar her konuda istek ve talepte bulunan heyet, Ankara’dan hakkı olan hizmeti koparmaya çalışıyor. İlk gün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, Payas’a hastane talebini ileten heyet, Hatay Milletvekillerinin de konuğu oldu.

CHP Hatay Milletvekilleri Av. Suzan Şahin, İsmet Tokdemir ve ardından MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile görüşen heyet, Payas’ın mevcut sorunların çözümleri konusunda destek istedi.

Milletvekilleri ‘Her zaman yanınızdayız’ mesajı verirken, heyetin Ankara çıkarması takdir gördü. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçenin sorunlarını aktarma fırsatı buldukları yetkililerin kendilerine gösterdikleri sıcak ilgiden ötürü de müteşekkir olduklarını ifade etti. Muhtarlar, Ankara programı kapsamında Anıtkabir’i de ziyaret ettiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR