ZABITA KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI


Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta personeli; Zabıta Teşkilatının 193. Yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” kutlamaları çerçevesinde, bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta personeli CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin tarafından organize edilen gecede gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Dörtyol Kılçık Restaurant’ta düzenlenen ve CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli, 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan, Arsuz ilçe belediyesi Zabıta Müdürü Cevat Aydemir, Zabıta birim amirleri ile personelin buluştuğu gece, geç saatlere kadar sürdü.

Gecede bir konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire başkanı Ahmet Kilisli, Zabıta Teşkilatının kuruluşu nedeniyle düzenlenen geceye öncülük eden Milletvekili Suzan Şahin’e teşekkür ederek, “Günün her saatinde görevi başında olan Zabıta personelimizin özverili çalışmaları takdire şayandır. Böyle özel bir günde bir arada olmak birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından önemlidir” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan, Zabıta teşkilatının önemli görevler üstlendiğine dikkat çekerek, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla canla başla görev yapan çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Bir anlamda kolluk görevi yapan zabıta teşkilatı gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bir araya gelmemize vesile olan sayın Milletvekilimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Müzik eşliğinde ve havai fişek gösterisinin yapıldığı gecede Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli ve Zabıtı Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan; CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’e katkılarından dolayı bir plaket ve çiçek verdiler. HABER MERKEZİ