YÜKSELİŞ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ KALİTE ÖDÜLÜ ALDI


Özel Yükseliş Bilim Kampüsü’nün 5 öğretmenine MEB YEĞİTEK eTwinning ‘Ulusal Kalite Etiketi’ ödülü verildi. 
Çağdaş eğitim kalitesine büyük önem veren Özel Yükseliş Bilim Kampüsü, öğrencilere iyi bir gelecek hazırlıyor. Öğretmenlerin gayreti, çabası doğru hedeflerle bütünleşiyor.

Yükseliş Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, “Ulusal Kalite Etiketi, çok iyi niteliklere sahip okul ortaklığı eTwinning projeleri yürüten öğretmenlere verilir. Bu etiket, projenin belirli bir ulusal eğitim standartına ve kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir. Proje, Pedagojik Yenilik, Öğretim Programına Uygunluk, Okullar Arası İletişim ve Alışveriş, Ortak Okullar Arası İşbirliği, Teknoloji Kullanımı, Sonuçlar-Etki ve Proje Görünürlük kriterlerine göre değerlendirilir. Kalite etiketi alan öğretmenlerimiz ve projeleri; Hatice Doğan: Çok Yaşayın Çocuklar Sağlıklı Yaşam Projesi, Serpil Abay: Çok Yaşayın Çocuklar Sağlıklı Yaşam Projesi, Derya Pınar Şenöz: Healthy and Happy Project, Burcu Esin Memiş: Size Bir Öğüdüm Var Projesi ve Esen Sandıraz: Happy Pi Day Project. Öğretmenlerimizi gayretlerinden ötürü kutluyor, her daim katkı sunmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.

Genel Müdür Aykut Davut Öktem, öğretmenlere sertifikalarını takdim ederek başarılarının devamını diledi. Haber: Yılmaz AKPINAR