VERİMLİ ZİYARET!


İskenderun Belediyesi MHP Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Yavuz, Emir Selim Yazar, Mehmet Bilgili ve Karaağaç sorumlusu Hasan Büyük, Ankara’ya çıkarma yaptılar.

İlk önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen meclis üyeleri, İskenderun ile ilgili istişarede bulundular. MHP Lideri Bahçeli, kendisiyle bir süre görüşen heyete yakın ilgi gösterdi.

Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Yavuz, Emir Selim Yazar ve Mehmet Bilgili, ziyaret esnasında MHP Lideri Bahçeli’ye bir de dosya sundular. Geçmiş dönem ve yeni dönem belediye meclis grup çalışmalarını içeren dosyayı inceleyen Bahçeli, memnun kalarak, teşekkür etti.

Daha sonra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret eden heyet, fikir alışverişinde bulundu. Heyeti verimli çalışmalarından ötürü kutlayan Durmaz, her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ankara turu kapsamında Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay’ı da ziyaret eden heyet, yerel gündem çalışmalarına yönelik değerlendirmede bulundu.

İskenderun MHP Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Yavuz, paylaştığı mesajda “Genel Başkanımızın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanımızın ve Kadın Kolları Genel Koordinatörümüzün İskenderun’a takdirleri, teşekkürleri ve selamları var. Sayın Genel Başkanımıza müteşekkiriz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR