IŞIKLANDIRMA SAHİLE AYRI BİR RENK KATTI


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, iskele ve anıt çevresindeki dekoratif aydınlatma çalışmalarının son aşamada olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun belediyesi ile Cumhuriyet Başsavcılığının himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan iskele ve anıt alanındaki görsel ve dekoratif aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında saha ekiplerinden bilgi alarak işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Fatih Tosyalı, “Işıklandırma çalışmaları sahile ayrı bir renk kattı. İlçede bu tür çalışmalarımız devam edecek. Akşam sahilde ve iskele yürüyüş ve gezinti yapan vatandaşlarımız yapılan çalışmalarda memnun olduğunu belirtiyorlar. Işıklandırma çalışması güzel bir çalışma oldu. Hem aydınlatma açısından hem de görsel açıdan iskele ve anıt çevresi daha güzel bir hale geliyor” dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE
Çalışmaların kısa bir süre sonra tamamlanacağını belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Sık sık yapılan çalışmaları yerinde inceliyor bilgiler alıyoruz. Bizlerde bu çalışmalarda destek olan Cumhuriyet Başsavcılığımıza, İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında açılış programı düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR