İLK BAĞIŞ GONCA ÇIPLAK’TAN!


Gökmeydan Muhtarlığı anlamlı bir çalışmaya imza attı. Mahalleye bir kütüphane kazandırmak isteyen Gökmeydan Muhtarlığı kitap bağışı çağrısında bulunur bulunmaz, ilk adım gazeteci Gonca Çıplak’tan geldi.

Muhtarlığa yüzlerce kitap hediye eden Gonca Çıplak’a teşekkür eden muhtar Eşref Karayün, “Bir kitap yürekten gelmişse ancak başka yüreklere ulaşabilir. Ve seçme hürriyetimizin sınırsız olduğu tek dünya kitaplar dünyasıdır. Muhtarlığımızın Gökmeydan’a kurmak istediği kütüphane için kitap bağışı çağrısına ilk koşan Gonca Çıplak Hanım’a ve Arsuz Kültür ve Turizm Derneği’ne teşekkür ediyorum. Kitabın umuttur, ışıktır, gelecektir, dayanışmadır. El birliğiyle açacağımız kütüphanede kitaplarımız eksik. Sizlerin de yardımlarınızla eksikliklerimizi tamamlayacağız. Bu yüzden kitap yardımlarınızı bekliyoruz, lütfen bize destek olun” ifadelerini kullandı” dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZ OKUMALI’
Gonca Çıplak ise kitap bağışında bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bir nebze olsa çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak gerekiyor. Okumayan bir millet geçmişini, kültürünü ve tarihini bilemez. Bizlerde en azından öğrencilerimiz tarih ve kültürlerini kitap okuma vesilesiyle öğrenmiş olur diye düşündük. Hayırsever iş adamlarımızdan ve vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR