DAHA GÜZEL BİR İSKENDERUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle ziyaretlerinde ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Başkan Fatih Tosyalı, Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven’i ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Muhtarların en önemli çalışma arkadaşları olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Amacımız her mahallesi yaşanabilir ve daha güzel bir İskenderun oluşturmaktır. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demen çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz bu süreç içerisinde muhtarlarımızla hep işbirliği içerisinde olduk olmaya devam ediyoruz” dedi.
Başkan Tosyalı, “Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Çok şükür şimdiye kadar bu birlik ve beraberlik örnek bir şekilde devam etti. Belediyemizin imkânlarını bütün vatandaşlarımıza eşit şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu manada muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyor, sorunları yerinde tespit ediyor ortak akıl çerçevesinde sıkıntıları çözüyoruz” diye konuştu.

Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven ve vatandaşlar ise yaptığı konuşmada ziyaretlerinden dolayı başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek talep istek ve önerilerini ilettiler.
Haber: İskenderun Belediyesi