5 TEMMUZ İSKENDERUNSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ!


Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor, yeni sezonun ilk haftasında Kırşehir Ahi Evran üniversitesi futbol sahasında Mucur Yabanlı Spor İle karşılaştı. 5 Temmuz İskenderun Spor, deplasmanda Mucur Yabanlı Spor’u 2-1 mağlup etti.

İskenderun ve Kırşehir bölgesinden 800’e yakın taraftar topluluğunun izlediği müsabakayı Adem Karakaya, Adem Uçarlı ile Arslan Sevinç yönetti. Ev sahibi Mucur Yabanlı Spor’un golünü 8. dakikada Mert, misafir takım 5 Temmuz İskenderun Spor’un gollerini de 40. dakikada Ali Yıldırım, 86. dakikada Fırat Kaya attı.

ALİ ‘YILDIRIM’ GİBİ
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor’un starı Ali “Yıldırım gibi” yetişti. Kırşehir deplasmanında 40. dakikada Mucur Yabanlı Spor’a attığı golün ardından üzerinde “Belki Kaybedeceğim Ama, Savaşarak Kaybedeceğim “Neslican” yazılı tişörtünü çıkartarak gazetecilere poz verdi. Fakat kural gereği orta hakem Adem Karakaya’da Ali Yıldırım’a sarı kartını göstermek zorunda kaldı.

GALİBİYET SEVİNCİ
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Körfez İskenderun Spor’un Kırşehir deplasmanında Mucur Yabanlı Spor’u Ali Yıldırım ile Fırat Kaya’nın attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek lige üç puan ile başlaması Turuncu Mavili camiada sevinçle karşılandı.5 Temmuz İskenderun Spor’un futbolcuları, maçın orta hakemi Adem Karakaya’nın bitiş düdüğünün ardından galibiyet sevincini Cefakar taraftarları ile kutladı.İskenderun’dan Kırşehir’e giden taraftarlar, takımları 5 Temmuz İskenderun Spor’u çoşku içerisinde desteklediler.

TEBRİK ETTİLER
Maç ile ilgi bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, “Maçtan 3 puanla ayrılan takımımızın sporcularını ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yeni futbol sezonuna güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Takımımız yeni yönetimi, yeni kadrosu ile sezon öncesi güzel bir kamp geçirdi.Yeni sezonda deplasmanda alınan bu galibiyet bizleri son derece memnun etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada özveri ile galip gelen futbolcularımızı tebrik ediyorum.Teknik heyet ve kulüp yöneticilerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu galibiyeti tüm İskenderunlulara armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.
Haber: Yaşar GÜLLÜ