ÜÇ YILDA 2. KEZ!


Hatay’ın Arsuz ilçesinde servis aracı ile arkadaşını almaya gelen Sezgin Demir’e motosikletle gelen silahlı kişi aracın sürücüsünü yaralayarak para dolu çantayı alıp kaçtı.

Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesinde geçtiğimiz ay sabah saat 07.00 sularında özel bir dağıtım şirketinin aracı ile dağıtım servisi yapan 40 yaşındaki Sezgin Demir işe gitmek için arkadaşını almak üzere geldiği yerde saldırıya uğradı. Kendini motosiklet ile takip eden iki kişi pompalı tüfekle ve kafalarında siyah kaskları ile gelerek saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

‘ÇANTADA 24 BİN LİRA VARDI’
Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan olayla ilgili olarak silahlı saldırıda iki ayağından yaralanan Sezgin Demir yaşadıklarını şöyle anlattı: “İşe gitmek için evden çıktım ve arkadaşımı almak için evinin önüne gelip durdum. Bu sırada motosikletli iki kişiden kafalarında siyah renkli kask vardı elinde pompalı tüfek ile olan aracın kapısını açarak silahı doğrultup çantayı ver dedi. Bunun üzerine ne çantası çanta yok dediğimde kafana sıkarım çabuk ver diyerek ayaklarıma ateş açarak beni vurdu. İçinde 24 bin lira para dolu çantayı alarak hızla uzaklaştı.

YATAĞA MAHKUM OLDU
Ayaklarım ağır hasarlı, saçmalar içerisinde hala duruyor. Birkaç defa daha ameliyat olacağım ve evimde çaresizce yatağa mahkum oldum. Yardımsız hiçbir şey yapamıyorum. Olayın biran önce çözülmesi suçluların yakalanmasını gerekli cezayı almalarını istiyorum.”

DAĞITIM ŞİRKETİ 3 YIL ÖNCE SOYULMUŞ
Öte yandan aynı dağıtım şirketine 3 yıl önce de hırsızlar girerek deponun kasasından 480 bin değerinde para ve altın alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından üç yıl geçmesine rağmen hırsızlık olayının aydınlatılmaması ve üzerine yine silahlı gaspın yapılması kafaları iyice karıştırdı. Haber: Cuma KESEROĞLU