‘ÖZ’Ü SÖZÜ BİR!


İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. Belen’de bir dönem kaymakamlık görevinde bulunan, turizm çalışmalarıyla dikkat çeken Mehmet Öz, Osmaniye Vali Yardımcılığı ve Niğde Hukuk Müşavirliği yaptıktan sonra, Hatay Vali Yardımcılığı görevine atanması Hataylılar’ı mutlu etti.

Belen’de adı ‘efsane’ kaymakam olarak anılan ve görev yaptığı süre içinde gerek piknik alanları, gerekse sosyal alanda önemli hizmetlere imza atan Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Öz, çalışkan, üretken, çözüm odaklı bir idareci olarak biliniyor. Sürekli halkın arasında olan, STK’larla işbirliği içinde olan Vali Yardımcısı Mehmet Öz’ün Hatay’da önemli hizmetlerde öncü olması bekleniyor.

REYHANLI VE YAYLADAĞI’NDA KAYMAKAM DEĞİŞİKLİĞİ
Kararnameye göre, Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu İzmir-Tire Kaymakamlığı’na, Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Candan Reyhanlı Kaymakamlığı’na, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce Hakkari-Derecik Kaymakamlığı’na, Yayladağı Kaymakamlığı’na Karaman-Ermenek Kaymakamı Tahir Yılmaz, Hatay Vali Yardımcılığına Niğde Hukuk Müşaviri Mehmet Öz, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı’na Hatay Vali Yardımcısı Erol Özkan, Hatay Vali Yardımcılığına Erzurum-Karaçoban Kaymakamı Yusuf İzci, Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı’na ve Yozgat Vali Yardımcısı Salih Altun Hatay Vali Yardımcılığı’na atandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR