FENER ALAYI COŞKUSU!


İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen zafer bayramı etkinleri yoğun ilgi gördü. Akşam saatlerinde anıt alanında başlayan etkinler gece geç saatlere kadar sürdü. İlk etkinlik geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik olarak Anıt alanında düzenlenen çocuk etkinleri başladı.

ÇOCUKLAR’DAN AY YILDIZLI BAYRAK
Etkinlikler kapsamında bir araya gelen çocuklarımız bez üzerinde el boyama tekniği ile şanlı Türk Bayrağımızı oluşturdular. Düzenlenen etkinliklerde çocuklarımız hem eğlendiler hem de zafer coşkusunu yaşadılar.
Daha sonra etkinliklere katılan çocuklara ve vatandaşlara, İskenderun Belediyesi tarafından dondurma ikramında bulunuldu.
Daha sonra ise 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediyesi tarafından Fener Alayı düzenlendi. Bando eşliğinde başlayan Fener Alayına yoğun bir katılım olurken vatandaşlarımız cep telefonları ile bu anı çekerek ölümsüzleştirdi. Başkan Fatih Tosyalı, Fener Alayına katılan İskenderunlulara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN KONSER
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında son olarak İskenderun Belediyesi tarafından konser düzenledi. Bu çerçevede İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Türk Halk Müziği ekibi Millet Parkında konser verdi. Belediye Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal vermiş oldukları konserden dolayı musiki derneğimize çiçek taktim ederken katılımlarımdan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.