KAHREDEN KAZA!


Önceki gün akşam saatlerinde Arsuz- İskenderun Karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 13 yaşındaki genç, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
İskenderun- Arsuz yolunda yıllardır yaşanan ölümlü kazalara bir yenisi daha eklendi.

Akşam saatlerinde Arsuz istikametinden İskenderun’a gelen 31 TA 533 plakalı araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 13 yaşındaki Cumaali Bolat’a çarptı. Çarpma sonrası yol kenarına savrulan 13 yaşındaki genç için bölgede bulunan ailesi ve vatandaşla ölmemesi için yoğun çaba harcadı. Ağıtların yükseldiği gözyaşlarının boşaldığı kazada yerde hayata tutunması için herkes elinden gelen seferberliği yapmaya çalıştı.

Bölgeye çağrılan sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar bölgede bulunan vatandaşlardan hem kalp masajı hemde suni teneffüs gerçekleştirdiler. Sağlık ekiplerinin bölgeye gelmesiyle birlikte kanlar içerisinde yerde yatan 13 yaşındaki Cumaali Bolat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Derinden sarsılan aileyi sakinleştirmek için birçok kişi çaba harcasa da nafile, ateş düştüğü yeri yaktı. İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınan gencin cansız bedeni Altınözü’nde toprağa verilecek. Haber: Cuma KESEROĞLU