HELAL OLSUN PARKOMATÇI’YA!


İskenderun’a yurtdışından tatile gelen bir gurbetçi para dolu cüzdanını ve içerisinde çok değerli olan evrakları düşürünce hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Yaz tatili için ailesinin yanına gelen ve çok değerli evraklar ile yüklü miktarda paranın bulunduğu cüzdanı kaybeden Süleyman Bilen ne yapacağını şaşırdı. Sahil Bulvarı Atatürk Caddesi üzerinde parkomat görevlisi olarak çalışan Selman Bahadır yerde içerisinde yüklü miktarda paranın bulunduğu cüzdanı buldu.

Cüzdanın sahibini bulmak için harekete geçen parkomatçı cüzdanın düştüğü yerde bulunan kafeye girerek cüzdanın sahibini bulmak için güvenlik kamerasına baktılar. Antakya yolunda cüzdanın kaybolduğunu fark eden gurbetçi Süleyman Bilen hemen İskenderun’a geri döndü. Bölgede cüzdanını aramaya çalıştığını gören parkomatçı ise cüzdanın kaybolduğunu söyleyen kişiye cüzdanını teslim etti.

‘İYİLER HEP VAR OLACAK’
Yaşananlar karşısında oldukça mutlu olan gurbetçi vatandaş cüzdanında çok değerli evrakların bulunduğunu ve paradan daha değerli olduğunu belirterek cüzdanı bulan kişiye sarıldı.

Parayı bulan Selman Bahadır haber ekibimize yaptığı açıklamasında “Bize ait olmayan bir şeyi almak söz konusu olamaz bulduğum cüzdanı sahibine teslim etmek için çalıştım bu nedenle sahibine teslim ettiğim için çok mutluyum” dedi.

Cüzdanı teslim alan Süleyman Bilen ise, “İnsanlık hiçbir zaman ölmeyecek. İyiler bu dünya da hep var olacaklar. Bir anlık dalgınlığım içerisinde çok değerli evrakların da bulunduğu cüzdanımın kaybolmasına neden oldu. Çok şükür bulduk” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU