AVUKAT SERDAR KELAHMET’İN BABA ACISI


İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj kanalı içerisinde bulunan erkek cesedinin çıkarılarak, kimliğinin belirlendiği ve Avukat Serdar Kelahmet’in babası olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, İSTE Kampus ihata duvarı ile Hayvan Barınağı arasında kalan otlak alanda hayvanlarını yayan bir çoban, su kanalında bir erkek cesedi gördü ve durumu emniyete haber verdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri çevrede incelemelerde bulundu, bilgiler aldı.

Cesedin sudan çıkartılması için HBB İtfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye aracındaki yangın merdiveni kanala uzatılarak, ceset bulunduğu yerden çıkartıldı. Üzerinde çizgili mavi gömlek bulunan kır saçlı erkek cesedi, İskenderun Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

CESET, AV. SERDAR KELAHMET’İN BABASI ÇIKTI
Bu arada su kanalında bir erkek cesedi bulunduğu olayının basında yer alması üzerine Kelahmet Ailesi, bir gün evvel haber alamadıkları Fuat Kelahmet için polise başvurdu. Polis nezaretinde aile morga giderek teşhis ettikleri cenazenin Fuat Kelahmet’e ait olduğunu belirledi. Fuat Kelahmet’in de İskenderun’un tanınmış simalarından Rotary eski Bölge Guvenörlerinden Avukat Serdar Kelahmet’in babası olduğu belirlendi. Haber: Cuma KESEROĞLU