PAC MEYDANI’NDA TRAFİĞİ RAHATLATACAK DOKUNUŞLAR


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehir içi trafiği çok rahat olan çağdaş bir kent oluşturma planıyla çalışıyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla, Pac trafiğini rahatlatacak olan toplu taşıma araçları için cep uygulaması, ayrıca vatandaşların içinde bekleme sırasında oturacakları yeşil alan park çalışmasına, belediyeye ait olan yerde başlandı.

Çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ve Trafik ekipleri ile koordineli yapılıyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı çalışmayı yerinde inceleyerek, aynı bölgeye yapılmakta olan yeşil alan ve park çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

‘İSKENDERUN İÇİN VARIZ’
Yapacağımız yeni projelerle gereken çalışmaları tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz İskenderun’u çok değerli vatandaşlarımızla birlikte yönetiyor, dolayısıyla da birlikte büyütüyoruz. Kendimizi İskenderun’a hizmete adadığımızı bir kez daha hatırlatırken, çok kıymetli hemşerilerimizi de yapacağımız çalışmaların takipçisi olmaya davet ediyorum. Biz İskenderun için varız ve kentimizde yaşayan her bir insanımızın rahatı için görevimizin başındayız” dedi. 
Haber: Yılmaz AKPINAR