MUHTARLARIMIZLA GÜZEL BİR AİLEYİZ!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, muhtarlar ile her zaman iletişim halinde olacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ile birlikte belediye sahil sosyal tesislerinde muhtarlar ile bir araya geldi.

SORUNLAR ANCAK ORTAK AKIL ÇÖZÜLÜR
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sizler çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Mahalli demokrasinin, katılımcı demokrasinin, toplum kalkınmasının temel yapı taşlarından biri de sizlersiniz. Vatandaşlarımızın ilk talepleri öncelikle size geliyor. Sizler de bunları bizlere intikal ettiriyorsunuz. İnşallah, sizlerle beraber güzel hizmetlere imza atarız. Sorunlar ancak ortak akıl çözülür. Bu çerçevede her zaman sizlerle iletişim halinde olacağız” diye konuştu.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
Düzenlenen toplantıya katılan muhtarlar ise Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıların önemine değinerek; “Bu toplantıyı da düzenlendiği için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. İskenderun Belediye Başkanımız mahalle muhtarlarının her zaman yanında olduğunu da her yerde ifade ediyorlar. Bu tür toplantılar sorunların çözümü adına çok önemli. Hepimizin amacı halka hizmet. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından muhtarlar görüş ve öneri ve düşüncelerini protokol üyelerine ilettiler. Muhtarlar ve protokol hatıra fotoğrafı çektirmesi ile program sona erdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR