MESİRE ALANLARININ BAKIMI YAPILACAK


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde bulunan mesire alanlarının bakımının yapılacağını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile birlikte Denizciler Çamlık mevkiinde bulunan mesire alanında, Sarıseki’de bulunan Kanyon Park’ta ve Karayılan çamlık mesire alanında incelemelerde bulundu.

‘EKSİKLİKLERİ TESPİT EDİYORUZ’
Mesire alanlarını vatandaşların yoğun bir şekilde yaz aylarında kullandığı belirten Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi olarak mesire alanlarında onarım, bakım ve yenileme çalışmaları başlatıyoruz. Mesire alanlarında kamelyalardan, oyun gruplarına, ağaçların budanmasından elektrik hatlarına, sosyal donatı alanlarına kadar tüm alanda çalışmalar başlatıyoruz. Mesire alanlarını bundan sonra sık sık ziyaret edeceğiz. Eksiklikleri tespit edip hemen gerekli işlemleri yapacağız” dedi.

‘BİRÇOK YENİ PROJE HAYATA GEÇİRİLEREK’
Başkan Tosyalı, “Mesire alanlarımız son derece güzel ve ormanlık alanlar. Sık sık gerekli temizlik çalışmaları yapılacak. Ayrıca alan üzerinde fiziki koşulları da sık sık denetlenerek hemşerilerimizin daha güzel bir ortamda vakit geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Yeni park ve yeşil sahaların hayata geçirilmesi için ekibimizle birlikte şimdiden çalışmaları başladık ve inşallah birçok yeni proje hayata geçirilerek hemşerilerimizin kullanımına sunulacak” şeklinde konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR