KAYMAKAMDAN YETİM ÇOCUKLARA BABA ŞEFKATİ


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Dünya Yetimler Günü” münasebetiyle tertip edilen iftar programına katıldı.
İslam İşbirliği Teşkilatı’nın aldığı kararla her yıl Ramazan ayının 15. gününün “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul edilmesi münasebetiyle İskenderun Gençlik Merkezi, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ile İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) işbirliğiyle yetim çocuklarımız ve koruyucu ailelerimizi gönül sofrasında buluşturan iftar programı tertip edildi.

İskenderun Gençlik Merkezi salonunda icra edilen iftar programına; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakam Adayı Ali Cemal Altınöz, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İYİLİKDER Temsilcisi ve gönüllüleri ile Gençlik Merkezi gönüllüleri, İskenderun ve çevre ilçelerden koruyucu ailelerimiz ve yetim çocuklarımız katıldı.

Devletimizin şefkat ve samimiyeti ile mübarek Ramazan-ı Şerifin bereketi altında, devlet erkanı, yardımsever gönüllüler, koruyucu aileler ve yetim çocuklarımızın gönül sofrasında buluşmasına vesile olan iftar programı, ilçemizdeki birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR