İSADER’DEN KAYMAKAM SARI’YA ZİYARET


Her yıl mayıs ayının son haftası kutlanan “Sigorta Haftası” münasebetiyle, İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Gündağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakam Sarı, “Sigorta acentelerinin insanların can ve mal güvenliği açısından hayatımızda çok büyük bir önemi vardır ve günün her saatinde insanlarımıza hizmet vermektedirler. Sigorta bilincinin yayılması ve geleceğin bugünden teminat altına alınmasına vesile olması temennisiyle, sigorta sektöründe çalışan acente yetkilileri ve çalışanlarının ‘Sigorta Haftası’nı canı gönülden kutladığını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Şükrü Gündağ ise, ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Sarı’ya bilgiler vererek, “Dernek olarak amacımız sigorta acentelerini bir çatı altında toplamak ve hayati önem taşıyan insanların geleceğinde güvence teşkil etmektir” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR