ARPAÇİFTLİK OKULUNA KÜTÜPHANE DÜZENLEMESİ


BİLFEN Eğitim Kurumları Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Arsuz Arpaçiftlik Mahallesi İlk ve Ortaokulu binasının eklentisinde bulunan bir odayı kütüphane olarak düzenledi. Ayrıca. kütüphaneye topladıkları yaklaşık 3000’e yakın kitabı da hediye ettiler.

Kütüphanenin açılışına; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Kaymakam adayı Ökkeş Sefa Türkoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, BİLFEN Eğitim Kurumları kurucusu Payas Organize Sanayi Başkanı Süleyman Çelik, okul müdürleri ile mahalle muhtarı, mahalle halkı, veliler, okul idaresi öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kaymakam Musa Sarı yaptığı konuşmada, BİLFEN Eğitim Kurumları sahibi işadamı Süleyman Çelik’e hem bu kütüphanenin açılışında, hem de daha başka ilçemize yapmış oldukları tüm katkılardan dolayı teşekkür ederek, emeği geçenlere plaketler takdim etti.
Aynı zamanda programda BİLFEN öğrencilerinden de bir grup öğrenci Arpaçiftlik Okulu Öğrencileri ile çeşitli etkinliklere katıldılar.

Program esnasında Arpaçiftlik Ortaokulu öğrencilerinden biri ile sohbet eden Kaymakam Musa Sarı hedefini sorduğunda, lise olarak Makzume Anadolu Lisesini hedeflediğini belirten öğrenciye bu hedefini gerçekleştirmesi durumunda işadamı Süleyman Çelik tarafından tam burslu olarak BİLFEN okullarına kendisini alacağı sözü verildi.
Haber: Yılmaz AKPINAR