TÜRK BAYRAĞI NAMUSUMUZDUR!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gece gündüz demeden halka hizmet çalışacaklarını belirtti. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve seçim koordinasyon merkezi görevlileri Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ’
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti İskenderun’umuzu bu yeni dönemde geleceğe daha mutlu ve güzel, modern, yaşam düzeyi daha yüksek bir kent haline getirmenin gayreti içerisinde olacağız. İnşallah hep birlikte yeni dönemde de bu güzel birlikteliği devam ettirip ülkemize, kentimize ve ilçemize daha güzel yatırımların gelmesi için çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

‘TEŞKİLAT OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUZ’
AK Parti İlçe Başkanı Güven ise Başkan Fatih Tosyalı’nın yeni dönemde çok güzel hizmetler yapacağına inandıklarını ifade ederek, “Oldukça yoğun geçen seçim döneminden sonra Fatih Başkanımızın belediye başkanlığına seçilmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Başkanımız vatandaşlarımızın bu teveccühüne layık olacak güzel hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanı Güven, Başkan Tosyalı’ya Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ve Yönetim Kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Tosyalı’ya yeni görevlerinde başarılar dilediler.
HABER MERKEZİ