BAŞKAN FATİH TOSYALI SAHADA!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’dan döner dönmez sahaya indi. Yeni haftanın ilk gününe halkla, esnaflarla iç içe başlayan Başkan Fatih Tosyalı, eski Cuma Pazarı yolunda asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, daha sonra esnaflara hayırlı işler diledi.

Belediye başkan yardımcıları Ahmet Keskin ve Kemal Nadir Ünal ile birlikte, çalışmaları yerinde denetleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Eksikleri gidermek için, esnaf arkadaşlarımızla görüş alışverişi yapıyoruz. En sağlıklı hizmeti tespit ederek ona göre bir çalışma gerçekleştireceğiz. Biz esnafımıza gereken önemi vererek hizmet veriyoruz” dedi.

’45 MAHALLEMİZE DOKUNUYORUZ’
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehrimizin birçok noktasında faaliyetlerini gösteren İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında yolları bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanlarda kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Dumlupınar Mahallesinde başlayan ve şehrimizin bütün mahallelerinde gelen talepler doğrultusunda bozulan ve deforme olan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışması ile yollarımız daha güzel ve kullanışlı olacak” ifadelerine yer verdi. 
Çarşı esnafı da Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR