23 NİSAN COŞKUSU!


Atatürk Anıt alanında yapılan İskenderun Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı şenliğine aileler çocuklarıyla yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı ile birlikte katıldığı muhteşem etkinlikte çocukların güzel ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi olarak anne-babaların çocuklarıyla birlikte katılabileceği keyifli bir gün geçirebileceği bir şenlik sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Emeği geçen belediye personelinden organizasyonun tüm katılımcılarına teşekkür ediyorum. Anne ve babaların hafta sonu Pazar günlerini daha keyifli geçirmelerini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir şenlik havasında kutlamalarını istedik. Çocuklarımız dünyanın en büyük servetidir. Çocuklarımıza gereken önem ve değeri göstereceğiz” dedi.

Palyaço gösterisi, skeçlere ve halkın arasında dolaşan uzun bacaklı ve kostümlü adam ile birbirinden renkli yarışmalar, sunumlarla Atatürk Anıt alanını dolduran çok sayıda anne-baba çocukları çok keyifli dakikalar yaşadılar.
Etkinliğe, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, belediye başkan yardımcıları Ahmet Keskin ve Kemal Nadir Ünal da katıldı. Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden; sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklar ile hoşça vakit geçirip, onların mutluluklarını paylaştı. Haber: Cuma KESEROĞLU