GENÇ BEYİNLER YURT DIŞI GEZİSİ ÖDÜLÜ İÇİN YARIŞTI!


Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl ülke genelinde Gençlik Merkezleri arası düzenlemiş olduğu yarışmalar içinde olan Bilgi Yarışması için yoğun başvuru alan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü İl seçmelerinde yarışmak üzere ilçe finali yapıldı.

Üçer kişiden oluşan 25 grup İskenderun Gençlik Merkezinde kıyasıya yarıştı. Yarışma boyunca heyecanın doruğa ulaştığı yarışmada, sorular karşısında ter döken öğrenciler Yurt dışı gezisine gidebilmek için yarıştı. İskenderun Genelinde birçok okuldan yoğun katılım alan bilgi yarışması ilk 9 grubun belirlenmesi ile öğrencilerin sevinç gösterileri ile son buldu.

Yarışmanın ardından açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı; “İskenderun Gençlik Merkezi olarak okullarda yaptığımız yarışma duyuruların geri dönüşünün bu denli yoğun ilgiyle karşılaşmış olmaktan çok gururlu ve mutluyuz. Gençlerimizin hem kendilerini geliştirmeleri hem de en sonunda güzel ödüle sahip olacak olmanın heyecanı yaşamaya değer gelişmeler. Katılım gösteren tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve tabi ki günün zehir gibi gençlerine çok teşekkür ederiz inşallah dereceye gruplarımız il yarışmalarından da çok güzel sonuçlarla dönecekler, hepsine güvenimiz tam. Şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR