FATİH TOSYALI, ŞEHİR KULÜBÜ YÖNETİMİYLE BULUŞTU


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı M. Fatih Tosyalı ve beraberindeki heyet, İskenderun Şehir Kulübü’nü ziyaret ederek; 31 Mart yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanı seçilmesi halinde İskenderun’da sergileyeceği yönetim şekli ve gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

İskenderun Şehir Kulübü’nde ilgiyle karşılanan Tosyalı, kentin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek; “Projelerimiz hazır, herşeyi en küçük detayına kadar düşündük. Kazanan İskenderun olacak” dedi.

Şehir Kulübü’ne konuk olan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, samimi karşılamalarından ötürü İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, Başkan yardımcısı Çağrı Aytaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu.

Her mahalleye ihtiyaç önceliğine göre eşit ve adil hizmet götüreceklerinin sözünü veren Tosyalı; “İskenderun’u birlikte yöneteceğiz. İskenderun’a dair karar alırken, fikirlerinize, önerilerinize kulak vereceğiz. İskenderun hepimizin” diyerek, geçtiğimiz hafta kamuoyuna tanıttıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, “Sayın M. Fatih Tosyalı ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR