MİNİKLER BARIŞ MANÇOYU ANDI


Ünlü Sanatçı Barış Manço, ölümünün 20’nci Yılında İskenderun Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu’nda düzenlenen etkinlikle anıldı. Etkinlikte en çok ilgiyi, ‘Adam Olacak Çocuk’ programı ile peruk takarak Barış Manço’ya benzetilen öğretmenler gördü. 

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan, öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Akdoğan, Barış Manço’yu 7’den 77’ye herkesin büyük özlemle andığını söyledi. Etkinlikte, anaokulunda eğitim gören çocuklar ise yüzlerine Barış Manço maskesi takarak sahneye çıktı. Çocuklar, hazırladıkları gösteri eşliğinde Manço’nun şarkılarını söyledi, büyük alkış aldı.

Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan, “Vefatının 20. Yılında Türkiye’de ve dünyada 7’den 70′ e herkesin beğenisini kazanan Barış Manço’nun yeni kuşaklara tanıtılması vede eserlerinin gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla okulumuzda çeşitli anma etkinlikleri gerçekleştirdik. Barış Manço’yu özlüyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR