FATİH TOSYALI SAHADA SIKI ÇALIŞIYOR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında sıkı bir şekilde çalışıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren gece geç saatlere kadar İskenderun’da çalmadık kapı bırakmayan Başkan Adayı Fatih Tosyalı gönüllere dokunmaya devam ediyor.

İskenderun çarşı esnafıyla sabah saatlerinde simit yiyip, çay içen Tosyalı, yoğun ilgiyle karşılandı. Daha sonra İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Volkan Yeter, İŞKUR Müdürü Mehmet Yüksel, Müftü Osman Şekerci, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Yetim, Türk Büro Sen Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde İskenderun’a yönelik hedeflerini anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı “Allah’ın izniyle belediye başkanı olursam, her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, maşeri vicdana, hukuka uygun davranacağız! Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, şehir sakinlerinin en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. İstismara açık ihale ve imar değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Çukursuz, asfaltı ve kaldırımı tamamlanmış tertemiz bir İskenderun için her çözümü teşvik edeceğiz! İskenderun’a daha güzel yarınlarına ulaşması adına üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. İskenderun değişmek istiyor. İskenderun kaynaklarını iyi kullanarak değişim yaşamak istiyor. Kıskanan değil, kıskanılan bir şehir olmak istiyor. İskenderun’un ufkunu birlikte aydınlatacağız” diyerek, destek istedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR