‘DEVLETİN BÜTÇESİNİ ÇARÇUR EDEN BANA MİLLİYETÇİLİKTEN BAHSETMESİN’


Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında, MHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.
Türkiye’nin bekası için bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler’i ve beraberindeki AK Partili heyeti, başta MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı ve kalabalık Ülkücü gençler karşıladı.

Devlete sahip çıkmanın sadece güzel sözlerle olmadığını belirterek konuşmasına başlayan Güler; “Önce vicdan sahibi olmak şart. Devletin bütçesine sahip çıkmayan, onu çarçur eden bana milliyetçilikten hiç bahsetmesin. Bu Hatay bizim Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Yanı başımızdaki komşumuz G.Antep’ te ne var? Sadece birlik var, birlikte yol yürüme var. Onun dışında coğrafya, olarak iklim olarak tarih olarak neyi var? Ama gidin bir G. Antep’e bakın! Hatay’ın kalkınması için Hataylı olma kimliğinin ön plana çıkartılması gerektiğini söyleyen Başkan adayı Güler; “Ben Büyükşehirde Meclis Üyesi olarak görev yaptım. Son yıl da AK Parti İl Başkanı olarak grup başkanlığı görevi yaptım.

LÜTFÜ SAVAŞ 15 İLÇE BAŞKANI İLE DE KAVGALI
Beş yıl boyunca bizimle Hatay’ın sorunları için hiçbir istişare yapılmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş AK Partili 11 belediye ile kavgalı, bir MHP belediye başkanı vardı onunla da kavgalı idi, hatta kendi belediyeleri ile bile kavgalıydı. Bu memleket bizim bu memleketi daha iyi hale getirmek borcumuzdur” dedi.
Ülkücü gençlerin büyük sevgi gösterdiği Cumhur İttifakı adayı Güler, konuşmasının devamında ‘’Biz yüzyıllardır aynı pınardan su içeriz. Cumhur İttifakı zannetmeyin ki 15 Temmuz’dan sonra oluştu. Cumhur İttifakı devletin bekası ne zaman söz konusu olsa her dönem vardı. O gün de, bu gün de işte aynı ruh ayaktadır. Benim artık iki teşkilatım var biri Ak Parti, diğeri Milliyetçi Hareket Partisi’ sözleriyle büyük alkış alan İbrahim Güler; ” 15 Temmuz’da ilk sokağa çıkan kardeşlerinizden biri olarak sokaklarda hem Rabia vardı, hem Bozkurt vardı. Her ikisi de yan yana idi ve omuz omuzaydı. Bu gün ülkücü kardeşlerim devletini milletini seven bir teşkilat yani aynı damarlarız.

‘İBRAHİM GÜLER’İN KEFİLİ MHP’DİR’
MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal da yaptığı konuşmada, “Cumhur ittifakı geldiğimiz süreçte vatanımız ve milletimiz için çok önemlidir. Cumhur ittifakının önemini genel başkanımız bize gerektiği şekilde anlatmıştır. İbrahim Güler’in kefili Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin İl başkanı ve Ocak başkanıdır. Sayın HB Başkan adayımız İbrahim Güler’e güveniyoruz, arkasındayız” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkücü geçinenlerle değil, bizler gerçek Ülkücülerle 31 Mart akşamı İbrahim Güler’i, kendi elimizle makamına oturtacağız inşallah” dedi.

‘CHP VE İYİ PARTİ’DE ZİLLET İTTİFAKINDAN RAHATSIZ OLANLAR VAR’
CHP’nin ve İyi Parti’nin içerisinde HDP ile yapılan ittifaktan rahatsız olanların olduğu ve kendileriyle istişare ettiklerini belirten MHP İl Başkanı Adal; “Bu vatanın birliği, beraberliği, için bizler sizlerle yürüyeceğiz diyen insanlar var. Burada sadece CHP’nin HDP’nin İyi Parti’nin oylarını topladığınızda ve sadece MHP’nin ve AK Parti’nin oylarını topladığınızda biz bu seçimi rahatlıkla alırız. Kimsenin sizleri kandırmasına aldatmasına izin vermeyin. Benim İbrahim Güler ile samimiyetim 15 Temmuz akşamından geliyor. Bizim için vatanını milletini düşünen, vatanı için malını, canını hiçe sayan bir aday var karşımızda. Bir ülkücü için bundan daha önemli ne olabilir? Birlik beraberlik içinde bu seçimi tamamlayacağız o güne kadar Hatay’ın her köşesini İbrahim Güler, adı ile konuşalım emin olun pişman olmayacaksınız. Beş yılda yapılamayan hizmetleri İbrahim Güler, size 5 ayda yapacaktır” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR