VERGİ REKORTMENİ ATAKAŞ!


Hatay’da 2017 Yılı vergilendirme dönemi içerisinde Yıllık Gelir vergisi ve Kurumlar vergisi yönünden en çok vergi beyan edenlerin ilk 100 açıklandı.

Gelir Vergisi beyan edenlerin içinde ilk sırayı Akdeniz Vergi Dairesi mükellefi olan Recep Atakaş, 4.316.359,28 TL ile şahıs olarak birinci olurken, Kurumlar vergisi beyan edenlerin içinde 2. sırayı alan şirket isminin açıklanmasını istemezken, Dörtyol Vergi dairesi mükellefi İlhan Demir Çelik Profil Endüstrisi A.Ş. 7.731.255,73 TL beyan ederek ismini listeye yazdırdı.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, 2017 yılı içinde Gelir ve Kurumlar Vergisi yönünden en çok vergi beyan edenlerin ilk 100 listesini açıklarken, Milli ekonomimize vergi vererek Hatay’da ilk 100 içine giren ve bütün vergi veren mükellefleri kutlayarak başarılar ve bol kazançlar diledi.

Nazmi Erol, “Toplanan bu vergiler ülkemizin kalkınabilmesi, ileriye dönük projeler üretebilmesi ve halkın refah düzeyinin yükselebilmesi için vergiler büyük önem teşkil etmektedir. Hatay ülke ekonomisine iller arasında en çok vergi vererek katkıda bulunan bilinçli kentler arasında yer almaktadır. Bu nedenle Hatay’da ülke ekonomisine katkıda bulunarak vergilerini zamanında ve tam ödeyen bütün vatandaşlarımızı kutluyor, 2019 yılının ülkemize sağlık başarı ve daha verimli işler getirmesini diliyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR